Mes gerbiame jūsų privatumą. Neparduosime ir nesidalysime jūsų asmens duomenimis, įskaitant jūsų vardą, gimimo datą, el. pašto adresą ir slaptažodį. Žinutės, kurias siunčiate žmonėms Speedy Net, yra asmeninės ir nebus dalijamasi su kitais žmonėmis ar svetainėmis. Jūsų slaptažodis mūsų duomenų bazėje saugomas užšifruotas.
Jūsų profilis Speedy Net yra matomas visiems, tačiau galite pasirinkti, kam rodyti savo el. pašto adresą ir gimimo datą. Jei užsiregistravote Speedy Match, jūsų Speedy Match profilis bus matomas tik žmonėms, kurie jums tinka pagal svetainėje nustatytus kriterijus ir kuriems jūs taip pat tinkate pagal jų nustatymus. Jūsų Speedy Match profilis nebus rodomas Google ir jo nematys žmonės, kurie nėra užsiregistravę svetainėje.
Jei deaktyvavote savo paskyrą Speedy Net arba Speedy Match, jūsų profilis toje svetainėje bus pašalintas ir nebebūsite rodomi kitų žmonių paieškos rezultatuose. Atkreipkite dėmesį, kad deaktyvavus paskyrą Speedy Net automatiškai deaktyvuojama ir jūsų paskyra Speedy Match. Galite deaktyvuoti tik savo paskyrą Speedy Match; tokiu atveju jūsų Speedy Net paskyra liks aktyvi. Paskyrą po deaktyvavimo galite bet kada vėl aktyvuoti.
Jei norite, galite ištrinti savo paskyrą Speedy Net. Ištrynus Speedy Net paskyrą, automatiškai bus ištrinta ir jūsų Speedy Match paskyra. Norėdami ištrinti savo Speedy Net paskyrą, prisijunkite prie Speedy Net, deaktyvuokite paskyrą ir tada spustelėkite „Ištrinti paskyrą“ (meniu „Redaguoti profilį“). Užpildykite formoje pateiktą informaciją ir patvirtinkite. Atkreipkite dėmesį, kad ištrintos paskyros atkurti negalima. Paskyros ištrynimas yra nuolatinis ir negrįžtamas.